Kids` Skills vaardighedenboek

  • Bestel 5 stuks voor €8,96 per stuk en bespaar 10%
  • Bestel 10 stuks voor €8,49 per stuk en bespaar 15%
€10,00
Incl. BTW

Kids' Skills is een speelse, praktische benadering voor het oplossen van moeilijkheden waarmee kinderen worden geconfronteerd. Centraal staat één heel belangrijk idee: praktisch alle problemen kunnen worden opgevat als vaardigheden die nog ontwikkeld moeten worden.

Kids' Skills geeft kinderen of ouders niet de schuld van problemen. En het neemt ook niet de behoefte weg aan deskundige hulpverleners voor kinderen. Het stelt wel traditionele opvattingen over de rol van ‘deskundigen' ter discussie.

De vijftien eenvoudige stappen waaruit de methode van Kids' Skills bestaat maken duidelijk hoe je problemen in vaardigheden kunt omzetten. Door deze praktische stappen ontstaat een dynamische, speelse samenwerking tussen verzorger en kind. Deze methode nodigt het kind uit om actief mee te werken aan het opbouwen van vaardigheden en het zoeken van oplossingen.

Een boek dat gonst van de ideeën, verhalen en suggesties. Bereid je voor op verfrissende en grappige manieren waarop kinderen en volwassenen elkaar kunnen vinden om problemen om te zetten in vaardigheden!

Kids' Skills is ontwikkeld door Ben Furman.

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar 

Geen specificaties gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Mission Possible werkboek
Een persoonlijk ontwikkelingsporagramma voor jongeren in de leeftijd van circa 12 tot 18 jaar.
Meer info » €10,00
Mission Possible
‘Mission Possible’ is een persoonlijk ontwikkelprogramma voor jongeren
Meer info » €18,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »